У неділю, 17 січня, в Рівному під час поїздки у тролейбусі 13-річна дівчина намагалася розрахуватися за проїзд надірваними грошима, але кондукторка її висадила.

Про це інформує ресурс Rivne Online з посиланням на розповідь матері дівчини Анни Підлісної.

Інцидент трапився приблизно о 17:00 у тролейбусі, який курсував за маршрутом №9.

Що відбулося

13-річна дівчина сіла у тролейбус і хотіла розрахуватися за проїзд готівкою. Дві гривні, які вона простягнула кондукторці, були надірвані. Та почала вимагати від пасажирки, щоб вона розрахувалася через термінал. Проте в дівчини сів телефон. Тому кондукторка висадила її. До слова, надворі температура повітря становила приблизно -20°C. Серед пасажирів також ніхто не виявив бажання стати на захист дитини.

Дівчині довелося йти пішки від зупинки Б. Хмельницького до Автотранспортного технікуму.

Повідомляється, що вона зв'язалася з батьками і вони вийшли на кінцеву зупинку тролейбуса, щоб поговорити з кондукторкою. Проте остання на діалог не пішла і нахамила матері дівчини. Вона спробувала сфотографувати бейджик кондукторки для заяви у поліцію. Але та напала на матір і почала битися. Тому батько зателефонував у поліцію. Правоохоронці приїхали і пояснили, куди і як писати звернутися.

Батьки дівчини поскаржилися на поведінку контукторки директору КП. У пресслужбі Рівненської міської ради роповідомили, що вона вже написала письмові пояснення. Її наразі відсторонили від роботи і вирішують питання щодо її покарання.

Директор КП особисто поговорив із батьками дівчини і попросив вибачення за непристойну поведінку своєї підлеглої.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ