Уже в найближчі кілька днів найзапекліші бої з російськими окупантами розпочнуться на сході України. Нині росія стягує велике угруповання своїх військ на Донецькому, Луганському та Харківському напрямку.

Про це заявив секретар Ради безпеки та оборони Олексій Данілов.

«У напрямку Донецької, Луганської, Харківської областей – там збирається велике угруповання військ Російської Федерації. Зупинятися вони не збираються. Завдання, що їх ставить Путін, вони нікуди не зникають», - сказав секретар Радбезу.

Наразі українські військові фіксують перегрупування ворожих військ. Та підготовку до масованих атак для виходу на адмінкордони Донецької та Луганської областей, а також спроб захоплення Харківщини.

«Бажають на цьому напрямі створити великі проблеми для наших Збройних сил, і ми також очікуємо, що там найближчим часом будуть запеклі бої за нашу територію», - сказав Данілов

Як писав «Вголос» до Гомельської області білорусі, розташованої біля кордону з Україною, надходить значна кількість російської військової техніки, що може свідчити про ротацію російських військ.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ