Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування ВПК.

Про це повідомляє пресслужба РНБО.

У нараді взяли участь члени наглядової ради ДК «Укроборонпром», Гендиректор Концерну, радники Секретаря РНБО, співробітники Апарату РНБО та представники уряду США.

Відомо, що уряд США представляли старший радник США з питань військово-промислового комплексу України Дональд Вінтер, Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, співробітники американського посольства та оборонних відомств.

Ключовими темами наради стали процес реформування загальної системи управління у сфері ВПК, зокрема, ДК «Укроборонпром». Учасники обговорили перспективні напрями розвитку Концерну та процес формування нової моделі державного управління в сфері ВПК.

Як зазначається, за підсумками наради було ухвалено рішення щодо державного органу, який має виконувати функцію акціонера ДК «Укроборонпром», структури та принципів формування й роботи наглядової ради, побудови маркетингової стратегії та системи продаж у ДК «Укроборонпром». Крім того, учасники наради досягли згоди щодо питання проведення всебічного аудиту Концерну.

ІА "Вголос": НОВИНИ