Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську, повернуть військовій частині бронетранспортер, який з лютого 2015 року вважався викраденим.

Про це інформує Держбюро розслідувань.

Зокрема слідчі ДБР встановили, що у лютому 2015 року невстановлені військовослужбовці однієї з військових частин передали цивільним особам пошкоджену в ході бойових дій бойову колісну плаваючу машину БТР-70 для проведення ремонтних робіт. При цьому передача військового майна не була жодним чином документально оформлена.

Згодом зв’язок з цивільними особами, які проводили ремонт БТР,  було втрачено, а саму бойову машину до військової частини не повернуто.

12 червня 2020 року у ході проведених санкціонованих обшуків на території, де здійснює свою діяльність одна з громадських організацій, слідчі ДБР виявили та вилучили зниклий бронетранспортер.

Після отримання відповідних висновків та експертиз, бронетранспортер у відремонтованому стані буде повернено до військової частини.

Як повідомлялося, 12 червня до будинку колишнього міністра інфраструктури України Володимира Омеляна увірвалося ДБР з обшуками.

ІА "Вголос": НОВИНИ