Приєднуйтеся до перегляду історичного для «жовто-чорних» єврокубкового поєдинку з 14:15 в середу, 8-го лютого – у Стальовій Волі (Польща) «Рух» U-19 зіграє матч 1/16-ої фіналу Юнацької ліги УЄФА проти міланського «Інтера» U-19.

Телевізійний показ гри відбудеться на телеканалі «Рух ТБ». Його можна побачити на таких платформах:

  • на медіасервісі для перегляду телебачення, кіно, спортивних трансляцій та іншого MEGOGO;
  • на безкоштовному телебаченні КИЇВСТАР ТБ;
  • в національному онлайн-кінотеатрі SWEET.TV;
  • у мережі інтернет-провайдера зі швидкісним інтернетом і телебаченням ACTPA TV.

Футбольний клуб «Рух» підготував для вболівальників своєрідний телеміст між Львовом і Стальовою Вольою. Наші телевізійні групи працюватимуть і безпосередньо на стадіоні в Польщі, й у фан-зоні в Emily Event Hall у Львові. Тож ефір розпочнеться о 14:15 (початок самої гри – о 15:00), робота нашої студії триватиме до старту гри, в перерві матчу та по закінченні поєдинку. На вас чекає багато цікавого!

А взагалі – найкраще завітати в нашу фан-зону, де, крім безпосередньо телевізійної трансляції матчу на великому екрані, на всіх присутніх чекають насичена розважальна програма, фудкорти й інші несподіванки.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Для попередньої реєстрації необхідно заповнити форму за цим посиланням: 

https://forms.gle/9gPox4ybx4UkMkX96

Отож, розпочинаючи з 14:00 у середу, 8-го лютого, всіх прихильників «жовто-чорних» чекають у приміщенні Emily Event Hall на Emily Resort (Львів-Винники, вул. Б. Хмельницького, 9б).

ІА "Вголос": НОВИНИ