Відкрите, відверте особисте спілкування з громадянами, публічні дебати з опонентами – це найкращий спосіб на ділі утверджувати нові стандарти для нової політики.

У цьому переконаний керівник фракції «Народний контроль» у ЛМР та ГФ «Народна самооборона» Львівщини Валерій Веремчук, який зараз балотується до Парламенту по 116 виборчому окрузі у Львові.

Зокрема, у пʼятницю, 21 червня, він уже провів відкриті дебати зі своїм конкурентом по округу Іриною Подоляк, які організовує львівський пресклуб. Ще раніше анонсувалися дебати Веремчука із Миколою Княжицьким. Втім, пан Княжицький напередодні дебатів раптово відмовився від дискусії.

«Знаю, що кілька кандидатів-колег по 116 округу уже відмовилися від дебатів. Направду, не знаю причин і не хочу фантазувати на цю тему, чи будувати припущення. Я особисто переконаний, що маємо на ділі будувати нову політику – відкриту, прозору та відповідальну. Ми повинні спілкуватися, а за необхідності і сперечатися. Ми всі задекларували готовність захищати українські цінності і європейський вектор для країни, відстоювати інтереси Львова. Це все загальне, а от нюанси, конкретні кроки - впевнений, що львів՚янам і нам самим буде корисно і доцільно чути і знати, хто з чим іде в Парламент», - написав Веремчук на своїй сторінці у Фейсбук.

Окрім того, він наголошує, що літо і особисті передвиборчі кампанії – не привід, щоб перестати виконувати свої основні обовʼязки як депутата Львівської міської ради.

«Окрема і дуже важлива частина роботи депутата – зустрічі з людьми. Літо, гарна погода – можна спілкуватися з мешканцями просто біля їхніх будинків, на відкритих майданчиках. Зокрема, в мене й моїх колег зараз дуже щільний графік – практично щодня зустріч то в Рясному, то на Левандівці, то на Топольній, на Виговського, Каховській, Патона. І це не має жодного стосунку до виборів. Ми з колегами так робимо уже майже чотири роки – відколи нас обрали представляти інтереси громади. Саме відкрите, відверте особисте спілкування з громадянами – це найкращий спосіб на ділі утверджувати нові стандарти для нової політики. Робив це завжди і надалі готовий до розмови з усіма», - наголошує Валерій Веремчук.

Нагадаємо, 10 червня під час партійного з՚їзду «Громадянська позиція» висунула Валерія Веремчука кандидатом до Парламенту. 19 червня ЦВК зареєструвала Веремчука кандидатом по 116 одномандатному виборчому окрузі у Львові.

Ще раніше Веремчук заявив про свою готовність балотуватися у Верховну Раду України.

ІА "Вголос": НОВИНИ