Замість того, щоб розвивати прибуткові для міста й корисні для держави напрямки туризму, міська рада сприяє перетворенню Львова на центр отримання сексуальних послуг.

Про це в ефірі «Народного толк-шоу» заявив міський голова Винників, що під Львовом, Володимир Квурт.

«Ми стали декорацією чужого ресторану. Але проблема не в цьому. Об’єктивно, туризм – це дійсно серйозна індустрія, вона дозволяє наповнювати бюджет. Але львів’яни поки цього не відчувають, не відчувають мешканці центру міста. Очевидно, що це некомфортно у будь-якій туристичній столиці. Краків останніми роками боровся за те, як заповнити квартири в центральній частині міста, бо після шостої години вечора просто вимикалось світло і було відчуття, що це цвинтар. Подібна ситуація, на жаль, може повторитись у Львові.

Друга річ, про яку ми говоримо, - правила. Коли турист приїжджає сюди, дозволяє собі вести те, що банально називають свинством. Місцева рада не реагує на це разом з поліцією. Відповідно, це обурює львів’ян, бо ми відчуваємо, що ми незахищені. Ми стаємо чиїмось полем для експериментів, частиною фаст-фуду», - зазначив Квурт.

За словами політика, у Львові можна розвивати відразу кілька прибуткових і корисних напрямків туризму:

«Нам треба пам’ятати, що туризм є різним. Добре, що Львів стає центром гастрономічного туризму, це хороший знак, це треба зберігати. Але нас турбує, що Львів стає центром секс-туризму. Ми говоримо про бізнес-туризм, але для цього у нас немає ні апарт-готелів, ні виставкових залів. Тобто місто не вкладає в те, щоб розвивати інший туризм. Є медичний туризм, але для цього мають розвиватися медичні центри, центри пересадки кісткового мозку, яких потребує держава. Це була б частина значного доходу».

ІА "Вголос": НОВИНИ