Власниці імені Марія 8 січня відзначають свій день ангела.

Вірші для привітання з Днем Ангела Марії

***

Вітаю з іменинами Марії, Бажаю хай здійсняться заповітні мрії, Чого не вистачає – хай прибуде, Нехай в житті усе, що треба, буде! У домі хай поселиться достаток, Хай в вазу ставить «хтось» завжди букет ромашок, Хай буде добра доля та кохання, Щаслива усмішка і ввечері, і зрання!

***

Всю доброту, яка існує у світі, Всю радість, що живе серед людей, Найкращі, всі, що до вподоби, квіти Дарую вам, імениннице, у цей прекрасний день! Хай Матір Божа вас охороняє, В душі панує світла доброта, Ісус Христос здоров'я посилає На многії та благії літа!

***

Хай Марію нашу ангел вберігає, І в усьому завжди їй допомагає! Хай тобі Господь із неба, Додає усе, що треба. Щоб добре серце мала, І усім допомагала, Розцвітала, багатіла, І з роками молоділа. Друзі щоб добра бажали, На роботі поважали, Щоби жити було мило, Щоб завжди була щаслива!

***

Сьогодні, дорога Марічко, Лови приємні моменти! Немає нікого на світі краще, Тільки для тебе всі компліменти! Нехай блищать твої очі, Цвіте усмішка на вустах! Нехай дарує світ кольорові фарби, А все, що було лише в мріях, Легко в реальність втілиться!

***

Маша, Машенька, Марія, Ти прекрасна, як стихія! Така рішуча і смілива, Навіть в гніві хороша. Все сама завжди вирішуєш, Слабкості не допускаєш. За активність поважаємо, Всі тебе ми обожнюємо. Знай, що за тобою сумуємо, Якщо довго не бачимо!

***

З Днем ангела Марію вітаємо, Щастя й долі тобі ми бажаємо, Здоров'я, небесної благодаті, Миру й злагоди завжди у хаті. Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співає, Для тебе усі найкращі квіти І найласкавіші слова.

***

Ти, Маріє, наше чудо, У світі кращої нема! Мила ти і благородна, І красива, й дуже добра. З іменинами вітаємо, І бажаємо ми в цей день: Будь кохана і щаслива, Гарних шлемо тобі пісень!

***

Бажаю людської пошани. Здоров'я міцного, Кохання палкого. Щоб доля твоя, Мов казка була. Щоб серце співало, Всяке лихо минало. Щоб ангел охороняв, Твою душу і тіло. А Господь щоб тобі посилав, Усе те, чого ти просила.

***

В день святковий гріють душу Теплі побажання, Настрій свята в серці творять Щирі привітання! В іменини ми бажаємо І щодня, й щомиті, Хай Марії помагає Ангел-покровитель!

***

Щоб у душі настало свято, Треба зовсім не багато, Рідних трішечки уваги, Друзів та колег поваги, До роботи ледь наснаги, Хвильку часу на розваги, В серці місце для кохання, Грошей на усі бажання. Тож бажаємо все це мати, Келиха з вином підняти, Іменини в теплім колі, Гарно святкувати!

***

Сьогодні у твій День Ангела ми хочем побажати: Щоб у житті твоєму було багато свята, Завжди щоб радість і достаток несло з собою майбуття, І щоб наснагу і здоров'я ти мала все життя! Хай Марія свята піклується про тебе, Охороняє від біди, задовольняє усі твої потреби. Добром наповниться твоє буття, здійсняться усі мрії, Крокуй із мудрістю в життя, цього бажають тобі рідні!

***

Хай ангел допоможе крокувати стежками життя, А Господь подарує долю мрії, В день іменин хай серце переповнять почуття, Душа від щастя запалає та зрадіє, Здоров'я ще бажаємо на сотню літ, В любові та достатку процвітання, Нехай в цей день лунають з всіх сторін, З Днем Ангела Марії найкращі привітання!

Прикольні вірші

Сьогодні Марія для тебе Сміється сонце прямо з неба І ніжно пахнуть квіти, Його теплом зігріті. І дятел на світанні Відстукав привітання, І мишка – скрекотушка, Посмикала за вушко, І котик походжає – Тобі добра бажає.

***

Хай святкове янголятко Принесе кохання в хатку, Маші нашій всі дарунки Тільки вищого ґатунку. Посміхайся і радій Цілий рік на крилах мрій!

СМС привітання з іменинами Марії

Маша, Машенька, Марія, Поздоровлення приймай, З доброю усмішкою Кожен день стрічай.

***

Віра дасть тобі хай сили, Світло надії нехай сяє, І все життя тебе, Марія, Нехай любов не залишає!

***

Машо, будь завжди щасливою, Нескінченно позитивною, Чарівною, квітучою, Обов'язково везучою!

***

Бажаю тобі багато щастя, Удачі, грошей і любові. Бажаю бути завжди прекрасною, Бажаю багато добра!

***

В день Ангела бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров'я І хай тебе оберігає Бог!
Хай кожен твій день буде схожий на диво, А доля хай буде безмежно щаслива, Хай здійсняться всі мрії та задуми всі, І все у житті буде на висоті!

***

Нехай під крилами своїми Марію ангел береже, Дарує лиш приємні миті, І долю добру хай пошле!

***

Хай серце радістю наповниться сьогодні, Хай Марія – покровителька з небес, Для тебе в Бога вимолить дві сотні, Щасливих літ, здоров’я і чудес!

***

Вітаю тебе, квіточко, з Днем ангела Марії, Нехай здійсняться твої заповітні мрії, Всі бажання та надії, найкращі сподівання, Хай у серденьку твоєму палає кохання!

***

З Днем Ангела Марії мої найщиріші привітання, З усього серця, з побажаннями добра, В здоров’ї й радості сто років процвітання, Любові, щастя та родинного тепла!

Вітання на День Ангела Марії у прозі

Цей день немов створений для подарунків і квітів – вітати тебе, Маріє, уже готовий цілий світ. Бажаю, щоб здійснилися всі твої мрії, щоб ти завжди крокувала життєвою стежиною з успіхом і удачею. Нехай любов дарує ласку, віру, ніжність і тепло. Щоб жила ти, немов у казці, щоб у світ несла добро!

***

Маріє, щиро вітаю! Бажаю, щоб твоє життя було приголомшливо захопливим та іскристо яскравим! Щастя тобі, справжнього кохання, прекрасних друзів, підтримки рідних. Нехай у тебе завжди буде гарний настрій, відмінне самопочуття і повна задоволеність в душі!

***

Машенька, вітаю тебе і хочу побажати, щоб кожен день твого життя задавав ритм щастя і веселощів, щоб кожна твоя ідея була запорукою великого успіху і процвітання. Нехай твоє серце безустанно вірить в диво, і це диво нехай неодмінно відбувається з тобою!

***

Вітаю з іменинами! Нехай твоя небесна заступниця буде завжди з тобою поруч – і у хвилини радості, і у хвилини смутку, і в любові, і розлуці. Словом, щосекунди! Коли ти впадеш, вона – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, вона теж разом з тобою радітиме.

***

Дорога, з Днем ангела! Твоя небесна опікунка подарувала тобі безліч якостей: доброта, повага до інших, щирість і чесність. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір подарунків і пишається тим ім'ям, що дарували тобі твої батьки. Вітаю зі святом!
Маріє, вітаю зі святом! Хочу подарувати тобі світлі побажання, моя хороша: нехай тебе оточують тільки добрі люди, хай доля завжди підносить тобі тільки приємні сюрпризи, а життя тішить радощами. Щастя тобі, успіхів і любові!

***

Друг не завжди може опинитися поруч, кохана людина не завжди може зрозуміти, а от твоя небесна покровителька ніколи від тебе не відступить. Нехай в усі миті твого життя Богородиця буде поруч та оберігає від зла та негараздів!

***

Марія за однією з версій означає «кохана», за другою – «уперта», за третьою – «гірка». Будь же завжди коханою, нехай чоловіки дарують тобі свої увагу, турботу і любов. Будь упертою, не здавайся перед труднощами та бідами, вперто переборюй всі проблеми. А гіркота у твоєму житті хай буде тільки від міцних напоїв, якими усі наповнюють келихи у твій день Ангела.

***

Вітаю тебе з іменинами! В День Ангела бажаю тобі, щоб ти завжди залишалася на висоті. Нехай кожен твій новий день буде кращим за попередній! Не переставай мріяти, і твої бажання обов'язково збудуться.

***

Мила Маріє! В цей чудовий день іменин бажаю залишатися такою ж чудовою, ефектною, шикарною, елегантною, чарівною жінкою. Нехай з кожним роком всі твої найкращі якості стають ще яскравішими. Ти найкраща!

Вітальні картинки для Марії на іменини

 

ІА "Вголос": НОВИНИ