13 грудня в Україні свій День Ангела відзначає Андрій.

ІА Вголос пропонує вам найкращі привітання зі святом.

Привітання з Днем Ангела для Андрія у віршах

В день Ангела бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров'я І хай тебе оберігає Бог! Від твоїх помислів і дій, І хай завжди цінують люди Тебе й діла твої, Андрій. Будь мужнім, радуй своїх ближніх, Того, хто поруч, розумій. І ангел в шатах білосніжних Хай береже тебе, Андрій!

***

Я помолюсь за Андрія всім ангелам в світі І попрошу волошку у стиглому житі, І попрошу здоров’я і щастя для тебе, Радості світлої, синього неба. Я попрошу для тебе тільки віри і сили, Щоби біди тебе не змели, не скосили. Я попрошу для тебе сили криці і сталі, Щоб турботи щоденні в дорозі відстали. Я помолюсь за тебе всім ангелам в світі, Хай дарують роки тобі довгі і світлі.

***

В Андрія нині свято, Друзів прибуло багато. Квіти є і подарунки, І обійми, й поцілунки. Але головне у тому, Щоб й надалі цьому дому Посміхалась Доля щиро, Щоб жили Надія й Віра, І Любов, розправив крила, Кожне серце тут зігріла.

Привітання з Днем Ангела для Андрія у прозі

У День Андрія хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання та успіх.

***

Андрію, успіхів тобі та здоров`я. Хай твій Ангел тебе береже та приносить тобі лише радісні дні. Бажаю, щоб ти був багатий та успішний.

***

Андрійку, будь щасливим у цьому житті. Хай Ангел охоронець тебе боронить від ворогів та дарує тобі лише друзів. Всього тобі найкращого.

Привітання з Днем Ангела у картинках

ІА "Вголос": НОВИНИ