13 серпня свій День ангела відзначає Діана.

Пропонуємо вам найкращі привітання зі світом.

Привітання Діані з іменинами у прозі

***

Діана, дивовижна, яскрава і приваблива, вітаю тебе зі святом! Бажаю, щоб завжди світило твоє сонце, заряджаючи позитивом і енергією людей! Щоб завжди вистачало часу на себе, улюблені заняття і просто побайдикувати. Щоб виконувалися мрії, народжувалися ідеї та досягалися мети. Будь щаслива і залишайся такою ж приголомшливою!

***

Дорога Діано, вітаю тебе з іменинами. Твоїм ім'ям звалася римська богиня місяця і полювання. Тому бажаю тобі світити по життю яскравим і гордим місяцем, в будь-якому полюванні зуміти здобути перемогу та отримати свою нагороду. Діаночко, будь божественною та неповторною, попри всі перипетії долі, щиро щасливою і міцно коханою.

***

Вітаю тебе, Діана. У Стародавньому Римі Діана була богинею Місяця і полювання, тому і побажати я тобі хочу бути загадковою і чарівною, немов місяць, водночас – сміливою мисливицею за успіхом і славою. Будь щаслива, Діана, обдарована любов'ю і ніжністю.

Найкращі привітання з Днем ангела у віршах

З днем Ангела, хай сонце ніжно сяє В твоїм житті, і на твоїм віку. Хай Ангел береже і захищає, І просить в Бога доленьку легку.

Хай будуть всі стежки твої безхмарні. І щастя в домі, і в душі квітує, Хай будуть друзі, тільки щирі, гарні, І Бог твої молитви завжди чує!

***

Хай добрий Ангел береже від зла, Дарує щастя, душу зігріває! Діані побажаю я тепла, Любові і удачі побажаю.

Хай доленьку завжди твою несе На ніжних крилах радості й достатку, Хай буде у житті лиш добре все І все обов’язково у порядку!

*** Святкує Ангел, там поміж зірок Свої чудові, добрі іменини. А ми вітаємо нині всіх жінок З прекрасним, гарним іменем -Діана!

Хай Ангел захищає від тревог Від лиха і біди оберігає. Хай щастя шле всемилостивый Бог, І завжди у житті допомагає!

ІА "Вголос": НОВИНИ