21 вересня День Ангела святкує Марія.

Пропонуємо вам найкращі привітання зі святом.

ГАРНІ КАРТИНКИ З ДНЕМ АНГЕЛА МАРІЇ 2020

ЛИСТІВКИ З ПОБАЖАННЯМИ МАРІЇ НА ІМЕНИНИ

ПРИКОЛЬНІ ЛИСТІВКИ З ІМЕНИНАМИ

Привітання до свята

***

Вітаю з іменинами Марії, Бажаю хай здійсняться заповітні мрії, Чого не вистачає - хай прибуде, Нехай в житті усе, що треба, буде!

***

З Днем ангела Марію вітаєм, Щастя й долі тобі ми бажаєм, Здоров'я, небесної благодаті, Миру й злагоди завжди у хаті. Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для тебе усі найкращі квіти І найласкавіші слова.

***

 

В день святковий гріють душу Теплі побажання, Настрій свята в серці творять Щирі привітання! В іменини ми бажаєм І щодня, й щомиті, Хай Марії помагає Ангел-покровитель!

***

Сьогодні в твій День Ангела ми хочем побажати: Щоб у житті твоєму було багато свята, Завжди щоб радість і достаток несло з собою майбуття, І щоб наснагу і здоров'я ти мала все життя! Хай Марія свята піклується про тебе, Охороняє від біди, задовольняє усі твої потреби. Добром наповниться твоє буття, здійсняться усі мрії, Крокуй із мудрістю в життя, цього бажають тобі рідні!

Вітаю тебе, квіточко, з Днем ангела Марії, Нехай здійсняться твої заповітні мрії, Всі бажання та надії, найкращі сподівання, Хай у серденьку твоєму палає кохання!

***

З Днем Ангела Марії мої найщиріші привітання, З усього серця, з побажаннями добра, В здоров’ї й радості сто років процвітання, Любові, щастя та родинного тепла!

ІА "Вголос": НОВИНИ