3 жовтня День Ангела відзначає Олег.

ІА Вголос пропонує вам найкращі привітання зі святом у віршах, прозі та картинках.

Привітання з Днем Ангела у віршах

***

У Олега нині свято, Друзів прибуло багато. Квіти є і подарунки, І обійми, й поцілунки. Але головне у тому, Щоб й надалі цьому дому Посміхалась Доля щиро, Щоб жили Надія й Віра, І Любов, розправивши крила, Кожне серце тут зігріла.

***

Свят у світі є багато. Іменини - також свято - Наймиліше від усіх: Подарунки і пиріг - Все Олеже, все - для тебе. Зазирає янгол з неба На твоє веселе свято Й ніби хоче нагадати, Що святий у тебе є На ім'я, як і твоє. Він тебе оберігає, Любить і застерігає: Любим будь і людям й Богу, Не цурайсь свого святого - Й кожен свій день іменин Відсвяткуй разом із ним.

***

Хай Олегу життєву дорогу Встеляють небесні зірки, І ангел твій хоронитель, Хай буде з тобою завжди! Щоб ти кожної миті відчув Богородиці щиру опіку. Бог з неба тобі хай дарує Щастя, здоров’я і довгого віку.

***

В День Ангела, Олег, бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров’я, І хай тебе оберігає Бог!

***

Твоє ім’я Олег, тверде мов скеля, На якій, твій покровитель збудував, Христову церкву, що стоїть віками, І за яку він до кінця стояв. Тож будь також завжди рішучий, Щоб ангел тебе надихав, У всіх ділах і добрих починаннях, Завжди тобі допомагав. Живи з любов’ю до людей, І ця любов тобі воздасться, Здоров’ям, радістю душі, Роками довгими віддасться!

***

День Ангелів в році є дуже багато, Та ось День Олега сьогодні прийшов, Бажаю зла тобі не знати, Та щастя скарб, щоб ти в житті знайшов.

***

Твоє ім’я Олег - найкраще із імен, Яким тебе благословила мати, І ангел взяв тебе під свій покров, Щоб до кінця життя оберігати! Хай він з тобою разом довгий шлях пройде, З тобою разом хай сумує і радіє, Ти вір йому, бо він не підведе, На нього завжди буде й є надія!

Привітання з Днем Ангела Олега у прозі

Вітаю, Олеже! Бажаю тобі звершення всіх твоїх грандіозних планів, блискучих перспектив і можливостей в житті, щирого спілкування та міцного кохання рідних, високого достатку, великого щастя, масу цікавих захоплень і радісних подій.

* * *

Сьогодні від щирого серця вітаю Олега. Недарма такого доброго, сильного, відважного, розумного і мужнього хлопця назвали таким ім'ям. Бажаю завжди залишатися мудрим, справедливим, дипломатичним, успішним і сильним, як Віщий Олег. Нехай над твоєю головою буде ясне небо й яскраве сонце, нехай у серці селиться радість і любов.

* * *

Вітаю Олежика зі святом. Хочу тобі побажати бути в житті сміливим тигром, відважним левом, швидким гепардом, впевненим биком, сильним ведмедем, метким і веселим мангустом, гордим слоном, добрим котом, милим і гарним лемуром.

Привітання Олега у картинках

ІА "Вголос": НОВИНИ