4 червня відзначають День ангела Володимира.

«Апостроф» зібрав красиві привітання.

***

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

***

Щиро вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай цей день буде для тебе дійсно радісним і наповненим Божою присутністю!

***

Дорогий мій друже, у кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди знаходиться десь біля нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму ангелові побільше сонячних днів, радості в житті й любові до ближнього свого.

***

Нехай ангел-охоронець допоможе тобі бути собою, реалізувати свій потенціал, досягти поставлених цілей, підкорити вершини. Нехай підйомів буде більше, ніж падінь. І щоб ти завжди відчував поруч дихання твого ангела.

***

Вітаю тебе з днем Ангела і бажаю тобі: здорового тіла, смирення душі, терпіння, стриманості мови. Бажаю, щоб пам'ять про Бога завжди була в тебе в твоїй душі. Нехай Господь Бог благословить тебе на добрі справи!

***

Хай щастя зародить виноградними гронами, Хай радість із серця б’є в небо фонтанами, З красою весни мелодійними струнами, Вітаю, Володимир, тебе з іменинами!

***

Володимир - ти в нас боєць, І в роботі молодець! Люблять всі тебе дівчата, Липнуть всі, немов ти м’ята, Ти в нас гордий, не здаєшся, На любов не піддаєшся! Хай завжди тобі везе, І в житті буде усе!

***

Щоб у душі настало свято, Треба зовсім не багато, Рідних трішечки уваги, Друзів та колег поваги, До роботи чуть наснаги, Хвильку часу на розваги, В серці місце для кохання, Грошей на усі бажання. Тож бажаю все це мати, Келиха з вином підняти, Іменини в теплім колі, Гарно святкувати!

***

У серці любові, І світлих надій, Казкової долі, Та здійснення мрій!

ІА "Вголос": НОВИНИ