Привітання з Днем матері 2020 українською мовою потішать наших найдорожчих жінок!

Привітання з Днем матері 2020 у віршах

Для мами

Матусю, хай збудеться все, що ти хочеш, Хай збудеться все, що чекаєш, Хай стежка проляже в трояндах, Яку ти в житті прокладаєш. Матусю, хай буде удача у всьому, Добробут хай буде у домі, Багатство і радість, й наснага, І шана людська, і повага!

***

Найдобріша, найкраща матусю рідненька! В цей день ми вклоняємось дуже низенько. За сонечко ясне, за серце прекрасне, За те, що добром зігріваєте нас, За те, що в щасливу і скрутну хвилину Ми можемо всі прихилитись до вас. Хай вас обминають невдачі та грози, Нехай лиш від сміху з'являються сльози, Міцного здоровя з роси і води, Бадьорість та настрій хай будуть завжди!

Для бабусі

Люба бабусю і матінко мила, Велике спасибі, що Ви нас зростили. Ми просимо з глибин сердець, Щоб добрий Бог, щоб Бог-Отець Вам щирого здоров'я дав І щоб 100 літ він Вас оберігав! Спасибі вам за руки робочі, За довгі, нелегкі й недоспані ночі, То ж зичимо Вам ще чимало прожити, Щоб всіх на сторіччя змогли запросити!

***

Ми Вас, рідненька, раді привітати У ці весняні гарні дні, Бо Ви для нас й дружина, і бабуся, й мати, І кращої немає на землі! Ви всю свою ласку і тепло Віддаєте онукам і дітям. Хоч нелегко Вам часто було, Та усіх Ви зуміли зігріти. Щоб Ви ще онукам весілля справляли, Щоб доля для Вас усміхалась весь час, Щоб довго здоров'я міцне іще мали – Ми молимо Бога за Вас!

Короткі вітання для мами

***

Спасибі за ласку, за щире тепло Недоспані ночі, турботи й добро. Здоров'я міцного Вам зичимо щиро, Любові і радості, злагоди й миру!

***

Мамусю рідна, кохана моя, Сьогодні це свято – лиш тільки для тебе. Бажаю тобі я щастя й добра, І віри, й надії, і мирного неба.

ІА "Вголос": НОВИНИ