14 лютого відзначають День святого Валентина - покровителя усіх закоханих.

ІА Вголос пропонує вам найкращі привітання зі святом.

День святого Валентина: привітання у віршах

В цей чудовий день Нехай Валентин, як в добрій казці, Подарує тобі щастя, А Амурчик у намисті Принесе кохання чисте, А від мене подарунок – Палкий поцілунок!

***

З Днем закоханих вітаю. Щастя, радості бажаю. По секрету я скажу: Що тобою дорожу! Хай гаряча же любов Розганяє твою кров. Будуть ласки й поцілунки, А у вечері  дарунки!

***

В День святого Валентина Хай не виє хуртовина, Бо любов моя гаряча, Ясне сонечко неначе, Залюбки розтопить сніг. Ти краща (кращий) за усіх!

***

Бажаю тобі кохання: Не такого як місяць, бо він пропадає, Не такого як сонце, бо воно згасає, Не такого як вітер, бо він гуляє, А такого як небо, бо воно безкрає! З днем Святого Валентина!

***

День Святого Валентина, І за вікном одна картина. Всі з букетами ідуть, І любов усім несуть. Я тебе в цей вітаю, Своє серце відправляю. Все ж бувають чудеса: Було серце – стало два.

***

Візьму я великий палкий поцілунок, Його запакую в яскравий пакунок, До крил валентинці скоріш причеплю Й до тебе летіти з пакунком велю! Сміліш відкривай цей барвистий пакунок, Приймай в День закоханих мій поцілунок!

***

День Святого Валентина – Гарний день календаря! Що за славна в нас картина – Разом в ліжку – ти і я! Обрамляють ту картинку І троянди, і стрічки. Розіп'ємо ми пляшчинку Тільки разом – я і ти! І Амур на тій картинці – Бачиш, крильця як тремтять? В серце кожного, хто любить, Стріли влучно полетять!

День святого Валентина: привітання у прозі

У день Святого Валентина бажаю тобі романтичного настрою, безліч приємних вражень і яскравих емоцій, щирих посмішок і незабутніх щасливих миттєвостей. Нехай твоє серце буде завжди закоханим!

***

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об'єднує людей, незважаючи на різні характери, смаки та інтереси. Любити – значить дивитися не один на одного, а дивитися в одному напрямку. Я бажаю вам скоріше відшукати це почуття, а тим, хто вже знайшов, ніколи його не втрачати! З Днем Святого Валентина!

***

Бажаю любові, розуміння, ніжності, романтики! Щоб завжди були руки, які зігріють, губи, які поцілують, і душа, яка любить. Даруйте любов і отримуйте. З Днем Закоханих!

День святого Валентина: привітання у картинках

День святого Валентина: привітання у картинках

День святого Валентина: привітання у картинках

День святого Валентина: привітання у картинках

День святого Валентина: привітання у картинках

ІА "Вголос": НОВИНИ