Завтра, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей.

З нагоди цього у Центрі «Джерело» і Центрі соціальної підтримки підготували заходи для дітей з різними активностями. 

Центр соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і внутрішньо переміщених осіб:

– 1 червня, 12:00. У модульному містечку на Сихові відбудеться майстер-клас з малювання для дітей. Візит посла Великої Британії.

– 1 червня, 16:00. Ментальний центр «Together» відвідає з дітьми циркову виставу.

– 2 червня. «Спільнота Святого Егідія» (Школа миру) організовує екскурсію містом та смачні перекуси для дітей з модульного містечка на Сихові.

– 4 червня, 15:30. У прихистку на вул. Тернопільській громадська організація «Triangle» проведе лекцію про боулінг для підлітків 14-16 років. Говоритимуть про поняття булінгу, його причини і наслідки; як захистити себе, як реагувати, якщо діти стають свідками булінгу, і яку відповідальність несе булер.

– 6 червня. У прихистку у Великих Грибовичах проведуть захід з іграми, піснями, руханками, рукоділлям, діти робитимуть плакат про права дитини, прикрашатимуть солодкі корзинки у Клубі Майбутнього (функціонує при церкві Євангельських Християн Баптистів).   

Львівський центр соціальних послуг «Джерело»

– 7 червня, 10:00. Центр організовує захід для дітей, що проживають у складних життєвих обставинах, дітей з інвалідністю, з прийомних та опікунських сімей та дитячих будинків сімейного типу. У програмі передбачено виступи, банси та зони з різними активностями.  

ІА "Вголос": НОВИНИ