Міністр оборони України сьогодні підтримав прохання В’ячеслава Шаповалова щодо його звільнення з посади заступника міністра оборони України та звернувся з відповідним поданням до Кабінету міністрів України.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

В’ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення Збройних Сил України внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування.

"Міністерство оборони України вважає, що такий крок дозволить зберегти довіру суспільства та міжнародних партнерів та забезпечити об’єктивність під час додаткових уточнень та можливих розслідувань. І це та філософія, яку сповідує команда Міноборони.

З моменту призначення В’ячеслав Шаповалов працював на ділянці з максимальною відповідальністю, де проблеми накопичуватися десятиліттями. Проте, попри шалений опір, вдалося не тільки налагодити поточну роботу у критичних умовах війни, коли армія збільшилася у рази. Вдалося реалізувати низку реформ", - говориться у повідомленні. 

Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос», сьогодні звільнено з посади заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ