Про це він заявив сьогодні, 7 грудня, під час сесії Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«21 квітня 2016 року Львівська міська рада прийняла ухвалу «Про передачу ТзОВ «ГлассВорк технолоджі» земельної ділянки на вул. Науковій, 7-б» №436, згідно з якою було передано товариству з обмеженою відповідальністю «ГлассВорк технолоджі» земельну ділянку на вул. Науковій, 7-б в оренду терміном на 10 років для завершення будівництва та обслуговування будівлі.

У процесі підготовки цього проекту ухвали до розгляду на пленарному засіданні Львівської міської ради міський голова та представники виконавчих органів Львівської міської ради неодноразово стверджували, що офісна будівля, розташована на цій ділянці, є необхідною для підтримки розвитку суб'єктів підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність у сфері ІТ», – сказав Лопачак.

Депутат-свободівець вимагає надати інформацію про кількість ІТ-компаній та інших суб'єктів підприємницької діяльності у сфері ІТ, що є користувачами офісних приміщень будівлі на вул. Науковій, 7-б (офісний центр «Оптіма Плаза»), із вказівкою на повне найменування суб'єкта підприємницької діяльності та основний вид його діяльності згідно з кодом КВЕД.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ