Про це у розмовній студії «Правди. Наживо» говорили із депутатом ЛМР від фракції «Народний Контроль» Віталієм Свінціцьким.

За його словами, такі старі частини міста – це одні із найважчих ділянок для ремонту. Втім, проблеми із грунтами виконавці проекту таки мали передбачити.

«Можна сказати, що тут є два моменти – негативний й позитивний. Негативний – це те, що наші проектанти, беручи від замовника підряд на розробку проекту, не виконали ретельну роботу. Позитивний – це те, що виконавець проекту буде переробляти і досліджувати все вже за свої кошти», - додав Віталій Свінціцький.

Втім, за словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, передбачити те, що можуть виникнути такі нюанси із грунтами, є дуже важко, адже немає історії дороги, бо востаннє її ремонтували понад 70 років тому.

Прокоментував депутат і неофіційну інформацію про те, що працівники із Замарстинівської пішли не через плавуни чи грунти, а через те, що насправді і цю вулицю, і Личаківську, ремонтує одна і та сама компанія, і, мовляв, працівників просто перекинули туди.

«Насправді плітки породжує відсутність правдивої інформації. Фірма, яка займається вулицею Замарстинівською, має досить хороші потужності, щоби ремонтувати не одне дорожнє покриття в місті».

Більше – у відео. Прямий ефір «Правди. Наживо» дивіться що будня о 19.00 на телеканалі НТА.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ