Один із депутатів Болградської районної ради Одеської області, Віталій Градинар, опублікував провокаційне новорічне привітання.

31 грудня він «оригінально» звернувся до своїх підписників у соцмережі та виборців, побажавши їм і собі «миру та благополуччя».

Проте, зробив він це на тлі телеекрану, на якому транслювалось новорічне вітання президента Росії Володимира Путіна на одному з російських телеканалів.

Зазначимо, що у 2020 році Віталія Градинара було обрано депутатом Болградської районної ради в Одеській області від партії «ОПЗЖ», Він став одним з 15 членів найчисленнішої фракції районної ради. 

До цього він у 2015-2020 роках. також був депутатом Болградської районної ради у попередньому форматі старого Болградського району, куди був обраний від «Опоблоку», але після розколу останнього у 2019 році перейшов до фракції «ОПЗЖ».

Також, судячи з його облікового запису, депутат любить фотографуватися з кумом Путіна Віктором Медведчуком та називає нецензурними словами тих, хто мітингує проти нього. Крім того, депутат висловив жаль про те, що в Україні не використовували російську вакцину від коронавірусу.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ