Перше медичне об’єднання Львова від імені Львівської громади візьме участь в аукціоні з викупу приміщення готелю «Власта».

Відповідну ухвалу підтримали 47 депутатів ЛМР під час засідання в неділю, 22 січня. Готель планують використовувати для поселення пацієнтів, які потребують довготривалого лікування. Аукціон з продажу приміщення готелю «Власта» запланований на завтра, 23 січня.

Водночас сьогодні під час сесії Львівська міська рада Фракція «Європейської Солідарністі» ініціювала звернення до Кабінет Міністрів України про безкоштовну передачу комплексу ДП «Готель »Власта" у комунальну власність Львівської міської ради для розміщення відділень комунального некомерційного підприємства Перше медичне об'єднання Львова
 
Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» для реабілітації військових потребують ці приміщення комплексу
для невідкладної медичної допомоги та для розміщення хворих і потерпілих, що прибувають до Львова із зон, де безпосередньо ведуться чи велися бойові дії, прифронтових територій, територій, які постраждали від бомбардувань, - пише в Фейсбук депутат Львівської міської ради Олексій Різник.
 
 
 
 

Сподіваємось, що Кабінет Міністрів України піде назустріч громаді Львова, і «Власту» буде збережено для потреб військових та пацієнтів, які лікуються у Львові. Якщо ж ні, то місто в особі  КНП «Львівське територіальне медичне об’єднання »Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги« візьме участь в аукціоні з продажу єдиного майнового комплексу ДП »Готель «Власта» і спробує придбати його у комунальну власність Львова, - пише в Фейсбук депутат Львівської міської ради Юрій Ломага.

 

Йдеться про 12-поверхову будівлю готелю, загальною площею 8174,7 квадратних метрів. Розташований готель на відстані 1,7 км від центру міста.

Готель належить Міністерству оборони. Про намір його продати міністерство оголосило ще влітку 2021 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ