Народна депутатка від групи «За майбутнє» Анна Скороход заявила, що її нареченого, депутата Антона Полякова вбили.

Вона сказала про це в ефірі телеканалу «Україна 24» ввечері 31 жовтня, повідомляє Радіо Свобода.

«Ми були заручені. Ми повинні були розписатися на його день народження, він дуже цього хотів, тому що для нього це було свято. Тому я скоріше не просто друг, а кохана жінка. Мені дуже неприємний весь цей бруд, який ллється, лився, ця брехня, яка поширюється, зокрема правоохоронними органами, і яка не має нічого спільного з правдою. Я хотіла б відкрито і відверто на всю країну заявити, що Антон Поляков був убитий, і не треба придумувати нічого, не треба розповідати нічого про наркотики, або ще якусь нісенітницю», – заявила депутатка.

Вона додала, що бачила на тілі загиблого «борозду на шиї», начебто від удушення, походження якої, за словами Скороход, у поліції не пояснили.

Правоохоронні органи заяву депутатки наразі не коментували.

Про смерть Антона Полякова вранці 8 жовтня повідомили у поліції. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з приміткою «природна смерть». Полякову було 33 роки.

Політолог Тарас Чорновіл зазначив, що нардеп Антон Поляков помер за дуже дивних обставин, і що він мав особисті конфлікти із президентом Зеленським.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ