Фракція «Європейської солідарності», яка є найбільшою у новообраній Львівській міській раді, ініціюватиме перед депутатським корпусом скасування всіх рішень виконавчого комітету під керівництвом Андрія Садового, які зробили можливим зведення незаконних забудов у Львові.

Про це на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» повідомив голова фракції Петро Адамик.

«Фракція »Європейська солідарність«, і я особисто, як її керівник, ініціюватимемо перед депутатським корпусом Львівської міської ради скасування всіх рішень виконкому, які стають початком для незаконної забудови Львова.

Ми також попереджаємо всіх членів виконкому, що кожен з них, хто підтримав і проголосував за такі рішення, не отримає підтримки нашої фракції під час розгляду кадрових призначень. Сподіваюсь, що позицію Європейської Солідарності підтримають всі депутати Львівської міськради», - зазначив Петро Адамик.

Крім того, Адамик повідомив, що депутати «Європейської Солідарності» закликають членів виконавчого комітету найближчим часом зосередитись на боротьбі з пандемією та подоланні негативних наслідків економічної кризи.

«В центрі уваги керівників виконавчої влади, на наше переконання, сьогодні має стояти оперативне реагування на запити медичних установ, зокрема, забезпечення потреб хворих та медиків, пошук дієвих форм допомоги підприємцям, які потерпають від наслідків карантину, допомога соціально вражливим категоріям, передусім літнім людям, а також підготування до періоду посиленої ізоляції тощо», - написав Петро Адамик.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ