Депутату Київради від ВО «Свобода» Володимирові Назаренку, котрому сьогодні уночі спалили авто, напередодні погрожували.

У коментарі «Вголосу» Володимир Назаренко розповів: «За останні чотири місяці це вже третій напад, спланований. З приводу першого нападу біля будинку, коли мене побили і намагалися зарізати, поліція не знайшла нападників. А безкарність породжує свавілля. А щодо другого нападу у спортзалі, який стався кілька тижнів тому, я вказую на конкретну особу — Северин Сергій, голова організації тітушок «Стоп свавілля». Поліція його затримала, але тут же відпустила. І жодного покарання він не відбув».

Свободівець також додав: нічний підпал автівки також був спланований. Адже близько 1.00 год. він повертався додому, а близько 1.50 год. його автівка вже палала.

«До цього було досить багато погроз у Facebook, із різних джерел. І неофіційно казали, що невдоволені моєю активною політичною діяльністю. Зокрема, висвітленням підкупу виборців чи боротьбою проти рейдерів і тітушок, — додав депутат. — Особливо пов’язую це з боротьбою з будівельною мафією — принциповою позицією, що не підкупити. Були спроби підкупу, але зрозуміло, що свободівці не продаються. І тепер почали тиснути таким чином. Мені складно сказати, хто конкретно погрожував. Але останнім часом були погрози від компанії ZIM Capital — три-чотири дні тому, яку пов’язують із Романюком». З приводу підпалу депутат уже звернувся у правоохоронні органи.

Як писав «Вголос», уночі на проспекті Перемоги в Києві, неподалік від Київського політехнічного інституту, невідомі спалили Toyota Land Criuser депутата «Свободи».

ІА "Вголос": НОВИНИ