Про це повідомляє «Інтерфакс-ЮГ». 

Депутату призначено також 2-річне обмеження волі після виходу з колонії. Крім того, йому на 5 років заборонено працювати на посадах, що мають відношення до освіти і виховання.

Окрім того, в січні 2015 року проти нього порушили нову справу – за згвалтування та інші дії сексуального характеру відносно п'яти хлопчиків, які не досягли 12-річного віку. За даними слідства, зараз розслідування цієї кримінальної справи ще триває.

Справа відкрили після виявлення відповідних фото в комп'ютері Дубровського.

Оголошення вироку проходило в закритому режимі. Депутата визнали винним за всіма висунутими йому звинуваченнями: частини 1 статті 240 (втягнення в заняття проституцією), частини 3 статті 240 (ті ж діяння щодо неповнолітньої), частини 2 статті 133 (примушування неповнолітньої до дій сексуального характеру) і пункту «а» частини 3 статті 132 КК (насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої).

Суд визнав доведеним, що в серпні 2013 Дубровський, якому тоді було 36 років, обманом заманив 17-річну жительку Ставрополя до себе на орендовану квартиру. З дівчиною депутат познайомився в соцмережі, представившись їй модельним агентом. У квартирі Дубровський зробив кілька фото своєї знайомої в оголеному вигляді. Після цього він змусив її віддатися, погрожуючи в разі відмови опублікувати зроблені знімки в інтернеті.

Крім того, Дубровський був визнаний винним в тому, що, листуючись в соцмережі з 17-річною дівчиною, про вік якої був обізнаний, він схилив співрозмовницю до надання різним чоловікам сексуальних послуг за гроші, а пізніше при особистих зустрічах погрожував опублікувати в інтернеті її фото в оголеному вигляді, якщо вона припинить займатися проституцією.

Також суд визнав доведеним, що депутат в ході листування в соцмережі схилив до проституції 20-річну дівчину.

Прокурор просив для Дубровського 9 років колонії. Сам «жириновець», передає «Кавказький вузол», провину не визнав.

До вступу вироку в законну силу Дубровський залишиться депутатом крайової думи.

ІА "Вголос": НОВИНИ