В.о. Начальника управління «Секретаріат ради» Марта Рудницька та президент Товариства українсько-в’єтнамської дружби, голова фракції «Європейська солідарність» у ЛМР Петро Адамик провели робочу зустріч із Надзвичайним та Повноважним послом Соціалістичної республіки В’єтнам в Україні Нгуєном Хонгом Тхачем.

Під час зустрічі сторони обговорили можливості розвитку двосторонньої співпраці між Львовом та містами В’єтнаму, домовилися про роботу над поглибленням ділових та культурних зв’язків. Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Надзвичайний і Повноважний посол запевнив, що В’єтнам відкритий до тісної співпраці з українськими містами. Водночас, Марта Рудницька та Петро Адамик, зі свого боку, засвідчили бажання депутатського корпусу Львівської міської ради сприяти розвитку цього партнерства.

До слова, у червні 2018 року у Львові було створено робочу групу з питань співпраці Львова з містами Соціалістичної Республіки В’єтнам. Зараз формується новий склад робочої групи, до якої увійдуть депутати Львівської міської ради нової каденції та працівники ЛМР.

ІА "Вголос": НОВИНИ