За відповідне рішення проголосував 51 депутат Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Під час розгляду даного питання, мер Львова Андрій Садовий зазначив, що не бачить доцільності у створенні даної комісії. Також керівник управління комунальної власності Ірина Свистун заявила, що така комісія ображає працівників управління майна комунальної власності та запропонувала внести обмеження на діяльність даної комісії.

Це обурило депутатів Львівської міськради.

«Пані Інно, не перетворюйте сесійне засідання в цирк. Доповідайте,  як начальник управління. Тимчасова комісія має перевірити усі звинувачення і ви не можете встановити депутатам якісь обмеження», - сказав депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Маркіян Лопачак.

Після обговорення фракція «Самопомочі» попросила включити у тимчасову комісію представників їхньої партії, зокрема Вікторію Довжик. Проте депутати не підтримали цю ініціативу.

«У цій комісії уже  є представник з кожної фракції.  Андрію Івановичу, хочете зробити ще одну ручну комісію, робіть і включіть туди цілу фракцію «Самопомочі». Так, як ви активно блокуєте це питання, змушує думати, що в управлінні комунальної власності є багато зловживань», - зазначив Маркіян Лопачак.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ