За відповідне рішення проголосувало 55 депутатів, передає кореспондент Вголосу.

Ця міська програма гарантує фінансування стоматологічної допомоги окремим категоріям населення м. Львова та розрахована на 2017-2018 роки.

Невідкладна стоматологічна допомога у повному обсязі надається: дітям, ветеранам війни (учасникам бойових дій, інвалідам війни, учасникам війни), інвалідам I і II груп, вагітним жінкам, особам, нагородженим знаком «Почесний донор України», членам сімей загиблих учасників АТО, пенсіонерам.

Профілактичні дії, огляд, санація порожнини рота надається організованому дитячому населенню за маловитратними технологіями.

Терапевтична та хірургічна стоматологічна допомога у повному обсязі надається дитячому населенню за маловитратними технологіями.

Профілактичний огляд за графіком, шляхом огляду та визначення потреби у лікуванні та протезуванні населення за маловитратними технологіями, надається: дітям, ветеранам війни (учасникам бойових дій, інвалідам війни, учасникам війни), інвалідам I і II груп, вагітним жінкам, особам, нагородженим знаком «Почесний донор України», членам сімей загиблих учасників АТО, пенсіонерам.

Профілактичний огляд, санація порожнини рота надається допризовникам, призовникам за маловитратними технологіями.

Терапевтична та хірургічна стоматологічна допомога у повному обсязі за маловитратними технологіями надається: ветеранам війни (учасникам бойових дій, інвалідам війни, учасникам війни), інвалідам I і II груп, вагітним жінкам, особам, нагородженим знаком «Почесний донор України», членам сімей загиблих учасників АТО, ветеранам праці, пенсіонерам.

Ортопедична стоматологічна допомога з поновленням жувальної спроможності із застосуванням зубних протезів (штамповано-паяні незнімні протези; знімні пластинчаті протези суцільнолиті та пластмасові конструкції протезів за медичними показаннями) надається у повному обсязі: ветеранам війни (учасникам бойових дій, інвалідам війни, учасникам війни), членам сімей загиблих учасників АТО, інвалідам I і II груп, ветеранам праці, дітям, особам, нагородженим знаком «Почесний донор України».

За кошти місцевого бюджету не виконується зубопротезування металокерамікою, дорогоцінними металами, нітрит-титанове покриття, протезування на імплантах та знімне протезування високовартісними пластмасами.

Позачергове зубопротезування надається особам з пільгової категорії населення з втратою 80 і більше відсотків жувальної ефективності.

Фінансове забезпечення програми здійснюється за рахунок коштів міського бюджету.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ