Михайло Нискогуз під час сесії озвучив звернення до Кабінету Міністрів України  з вимогою виділити кошти на модернізацію устаткування, засобів індивідуального захисту для шахтарів, та на екологічні проекти, пов’язані з ліквідацією наслідків закриття вугільних шахт ДП «Львіввугілля». Відповідне звернення внесли у порядок денний сесії, однак депутати Львівської обласної ради його не підтримали.

«Провладна більшість Львівської обласної ради злякалася гострої критики торгівлі на крові, і не має ніякого бажання припинити торгівлю з приватними шахтами, які належать олігархам. Тим самим не виділяючи кошти на модернізацію та покращення умов для видобутку вугілля та розвитку Львівсько-Волинського вугільного басейну. Влада не бажає позбавитися енергетичної залежності від тимчасово окупованих територій й країни агресора, демонструючи свою байдужість в ухваленні такого питання. Мені дуже прикро, що в четвертий рік війни більшість депутатів Львівської обласної ради  не можуть прийняти вольове рішення для того, щоб полегшити працю нашим гірникам», - зазначив Михайло Нискогуз.

Як уже писав Вголос, 7 березня 2017 року під час сесії Львівської облради депутат від фракції ВО «Свобода» Михайло Нискогуз озвучив звернення до Кабінету Міністрів України щодо необхідності негайного надання коштів на модернізацію та переоснащення шахт держпідприємства «Львіввугілля».

ІА "Вголос": НОВИНИ