У деяких ресторанах Львова та області в меню можна знайти страви з м ’ яса косулі, кабана та оленя, полювання на яких заборонено. Відтак, депутати Львівської обласної ради підтримали ініціативу свого колеги з «Пори» Богдана Кука щодо перевірки походження м’яса дичини, якою торгують у деяких барах та ресторанах, - повідомляє „Львівський портал”.
За його словами, таке меню ресторанів спонукає браконьєрів Львівщини активніше «працювати».
Депутати ЛОР сьогодні прийняли в цілому документ про «Заходи щодо охорони рідкісних і зникаючих тварин, що підлягають особливій охороні». У ньому визначає перелік усіх тварин, які потребують охорони від браконьєрів через вимирання та знищення.
ІА "Вголос": НОВИНИ