Сьогодні, 8 липня, засідання сесії Львівської міської ради розпочалося із запізненням на пів години. Ті депутати, які прийшли вчасно, обурилися, що їх не попередили про можливе перенесення початку засідання сесії і вони намарно втратили дорогоцінний час.

Як заявив керівник франції «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський, якщо міський голова змінює графік та час роботи сесії, то він мав би про це повідомити депутатський корпус.

«Якщо ви починаєте невчасно, то прошу прийти о 10 годині та оголосити перерву, це було би правильно з поваги до депутатів. Я би дуже просив в майбутньому міського голову дотримуватися тих графіків, які встановлені: є 10 година – проводьте пленарне засідання, попри те чи є депутати в залі, чи ні», - зазначив він.

Руслан Кошулинський також зазначив, що він не пам’ятає у своїй практиці депутатської діяльності, аби хтось собі дозволяв затримувати пленарне засідання на півгодини.

Водночас, як вдалося з’ясувати, початок пленарного засідання затримали через те, що деякі депутатські комісії вирішили проводити своє засідання о 9.55, за 5 хвилин до початку пленарного засідання сесії.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», сьогодні рівно пів року роботи нового депутатського корпусу.

ІА "Вголос": НОВИНИ