Львівські підприємці вимагають від міських чиновників напрацювати дорожню карту, щоб забезпечити безперебійну роботу для їхнього бізнесу в умовах карантинних обмежень, які очікують нас вже на початку цієї осені.

Таку заяву від фракції «Варта» у Львівській міській раді озвучив керівник фракції Юрій Мартинюк.

За його словами, робоча група повинна напрацювати роботу в умовах жорсткого локдауну та запропонувати варіанти, які дадуть можливість працювати підприємцям, якщо всі їхні працівники будуть вакциновані.

«Ми вважаємо, якщо ці заходи будуть розпочаті заздалегідь, то вони дадуть можливість пом’якшити навантаження на бізнес», - заявив він.

Голова постійної депутатської комісії охорони здоров’я та соціального захисту Валерій Веремчук додав, що зараз близько 11 відсотків мешканців Львова вакциновано першою дозою та менше п’яти відсотків – другою. За його словами, сьогодні у місті робиться близько 2,5 тисяч щеплень на добу. І цього не достатньо, аби стримати сплеск захворювання на ковід.

«Задля збільшення темпів вакцинації фракція «Варта» наполягає на збільшенні кількості пунктів вакцинації у Львові  та продовження часу їхньої роботи з 8.00 до 20.00,оскільки багато кому зручно вакцинуватися до роботи або в позаробочий час», - зазначив він.

ІА "Вголос": НОВИНИ