За відповідне рішення проголосував лише 41 депутат, передає кореспондент Вголосу.

У депутатів була низка зауважень до роботи заступника голови Львівської облради. Більшість з них стосувались реформи фтизіатричної служби та роботи Володимира Гірняка у комісіях.

Депутат від ВО  «Свобода»  Ольга Шайдуліна також зазначила, що заступник голови облради ставиться упереджено до своїх політичних конкурентів.

«Дивні попередні результати конкурсу мікропроектів. Керівники тих закладів, які не стали переможцями, є членами ВО «Свобода», - зазначила Ольга Шайдуліна.

Незважаючи на те, що депутати не підтримали звіт заступника голови Львівської обласної ради, Олександр Ганущин просто перейшов до наступних питань. 

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня, під час позачергової сесії Львівської обласної ради депутати заслухали звіт першого заступника голови облради Парасковії Дворянин. Шляхом таємного голосування депутати зняли з посади першого заступника голови облради Парасковію Дворянин.

Згодом депутати Львівської обласної ради шляхом таємного голосування обрали новим першим заступником голови Львівської обласної ради депутата від Народного контролю Андрія Білоуса. За відповідне рішення проголосувало 55 депутатів.

 

 «Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ