Близько десяти тисяч вагнерівців вже зайшли на окуповані території Луганська і Донецька, які будуть намагатися «створити проблеми», реалізувати путінську політику терору.

Таку інформацію озвучив командир 8-го батальйону «Аратта» ім. Андрія Гергерта УДА  Андрій Копичин (друг «Марадона») у прямому етері ток-шоу «Говорить Великий Львів» на телеканалі NTA.

«Зрозуміло, що ці люди будуть створювати нам проблеми на лінії розмежування. Ми маємо бути до цього готові. Нічого нового відбуватися не буде. Терор українського народу – ось яка війна потрібна Путіну. Він воює саме з українським народом. Йому потрібні жертви серед мирного населення. Путіну не потрібно, щоб з ним воювали високоточною зброєю. Йому треба залякати українців. Але йому це не вдасться», –  заявив Андрій Копичин.

Зокрема він наголосив на тому, що бойовий дух в українських військових зараз дуже високий. А ще армія має чим гідно протистояти ворогу.

«Зараз бойовий дух нашої армії дуже високий, практично на рівні 2014 року. Але тоді ми не мали чим і не вміли воювати. А зараз ситуація змінилася на краще і багато в чому завдяки нашим закордонним партнерам. Ситуація стала контрольованою», - впевнений військовий.

ІА "Вголос": НОВИНИ