Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура заявив, що під час засідання фракції нардепи обговорювали десятки питань в тому числі й питання місцевих виборів та бюджету.

Про це повідомляє «УНН».

«Десятки питань обговорювалося, починаючи з місцевих виборів і закінчуючи освітою, тобто завтра у нас є багато проектів для голосування і дуже добре, що в середині фракції було дуже багато дискусій на кожен законопроект і кожну ініціативу є дві точки зору. З цих двох точок зору ми формували свою позицію, і ми по всім пунктам майже домовилися, як позиція фракції буде визначатися по тому чи іншому питанню, деякі ми відтермінуємо, деякі питання ми будемо голосувати вже зараз бо голоси є, саме так повинна вибудовуватися робота фракції. Ми повинні до того, як приходимо у зал визначати свою позицію», - сказав він.

За його словами, кадрові питання на цьому засіданні фракції не обговорювалися.

«Щодо кадрових питань, не обговорювалися...ставили питання щодо НАБУ, які треба вирішити, це буде регулюватися окремим Законом, бо є рішення Конституційного суду, яке визнає, що призначення пана Ситника не є конституційним. Зараз комітет напрацьовує відповідні зміни», - зазначив Качура.

Окрім того, нардеп додав, що на фракції обговорювали питання Держбюджету, який отримав багато зауважень.

«Ми обговорювали Держбюджет, є багато зауважень народних депутатів», - резюмував «слуга народу».

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ