Частина побутового сміття може принести непоганий прибуток.

Про це розповідає Money Talks News.

Щоб трохи підзаробити, перегляньте, від яких відходів ви збираєтеся позбутися - цілком можливо, їх можна продати.

  1. Використаний пакувальний матеріал
Поширене використання пакувальних матеріалів, в основному у людей, які купують чи продають товари через Інтернет. Швидкий пошук на Facebook Marketplace і Craigslist показує великі партії пухирчастої плівки, упаковки арахісу і коробок, що продаються за ціною від 15 до 25 доларів.
  1. Порожні флакони від духів
Порожні пляшечки від духів використовують для квіткових композицій на весіллях або просто в якості ароматизаторів. Покупці шукають флакони з яскравим дизайном, ексклюзивними торговими марками і пробками або кришками замість розпилювачів. Комплект з 10-15 флаконів продається на Etsy за ціною від 15 до 20 доларів.
  1. Картонні туби
Так, на все є попит. Картонні туби від паперових рушників і рулонів туалетного паперу використовуються у всіляких виробах. Їх краще продавати великими партіями. Лот з 100 туб від паперових рушників недавно був проданий на Ebay за 34,99 долара.
  1. Деталі від зламаної техніки
В Інтернеті великий попит на вживані деталі: кошики від пароварки продавалися на Ebay по 10 доларів, а кришки – приблизно по 5 доларів. Вигідніше перепродувати деталі і аксесуари, а не викидати техніку цілком.
  1. Старі пульти дистанційного керування, шнури живлення та батареї
Оскільки технології розвиваються швидко, важко знайти заміну пультів дистанційного керування для телевізорів, шнурах живлення і акумуляторів ноутбуків. Перед тим, як викинути згорілий телевізор або застарілий ноутбук, перевірте, чи можна продати ці аксесуари в Інтернеті.

Старі пульти дистанційного керування для телевізора можуть продаватися за ціною від 5 до 10 доларів, а в залежності від моделі батареї для ноутбуків можуть коштувати від 15 до 45 доларів.

  1. Пробки від винних пляшок
Покупці шукають натуральну пробку, а не синтетичний варіант. Двісті пробок недавно були продані на Ebay за гідні тосту 21,99 долара.
  1. Порожні картриджі
Замість того, щоб викидати використані картриджі, продайте їх. Evolve Recycling купує порожні картриджі, хоча мінімальна партія становить 20 струменевих картриджів або 20 фунтів матеріалу (приблизно чотири або п'ять картриджів з тонером). Коли ваш рахунок досягає 25 доларів, Evolve відправить вам чек. Які картриджі приймають, можна дізнатися за посиланням. http://www.ecyclegroup.com/Cartridge_list.aspx
  1. Старі автомобільні акумулятори
Магазини AutoZone повертає 10 до 20 доларів при покупці нової батареї, коли ви віддаєте їм стару. Також програма утилізації автозапчастин O'Reilly пропонує подарункову карту на 10 доларів за кожну батарею. Оскільки батареї містять інші токсичні матеріали, такі як свинець, кадмій і ртуть, їх переробка дуже важлива.
  1. Паперові пакети для покупок
Фанатичні колекціонери платять за використані пакети для покупок з популярних магазинів. На Ebay чотири пакети для покупок від Macy's недавно були продані за 19,99 долара, а вісім пакетів Starbucks епохи 2014-2019 років були продані за 7,49 долара. Пакети від ексклюзивних роздрібних продавців, таких як Gucci і Kate Spade, можуть принести набагато більше.

Читайте більше світових новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ