В середу, 17 серпня, київське «Динамо» провело перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2022/23 проти португальської «Бенфіки».

«Домашня» для киян зустріч відбулася у польському місті Лодзь на стадіоні «Мейскі» і завершилася з рахунком 0:2 на користь «Бенфіки».

Вже на 9-й хвилині захисник лісабонців Жилберто ударом з лінії штрафного майданчика з-під захисника відкрив рахунок в матчі. Наприкінці першої половини зустрічі гості забили другий гол. На 37-й хвилині Циганков, який виступав цього вечора у якості капітана, невдало віддав пас назад, що призвело до гола Гонсалу Рамуша.

«Динамо» — «Бенфіка» – 0:2 (0:2)

Голи: Жілберто (9), Рамос (37)

Динамо:  Бущан, Дубінчак (Вівчаренко, 63), Попов (Сирота, 80), Забарний, Кендзьора, Андрієвський, Шепелєв (Царенко, 74), Шапаренко, Буяльський, Циганков (Караваєв, 64), Бєсєдін (Ванат, 74).

Бенфіка: Влаходімос, Грімальдо, Морато, Отаменді, Жилберто (Бах, 69), Флорентіно, Жоао Маріо, Фернандес, Нерес (Араужу, 63), Рафа Сілва (Чікіньо, 80), Рамос (Яремчук, 63).

Попередження: Андрієвський (40)

Матч-відповідь відбудеться в Лісабоні у вівторок, 23 серпня.

Переможець 2-матчевого протистояння «Динамо» — «Бенфіка» зіграє на груповій стадії Ліги чемпіонів. Переможений виступатиме на груповій стадії Ліги Європи.

Жеребкування основного раунду Ліги чемпінів відбудеться вже 25 серпня, а Ліги Європи – 26 серпня.

ІА "Вголос": НОВИНИ