Для вимушено переселених дітей влаштували гру в регбі на стадіоні «Юність», що на вул. Болгарській, 4 у Львові. Діти із Донецької, Луганської та Київської областей зіграли разом із вихованцями регбійного клубу «Сокіл».

Матч організували Федерація регбі Львівщини з Управлінням молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації.

Діти-переселенці грають в регбі у Львові на "Юності"


«Ми організовуємо активне дозвілля для дітей з міст, де відбуваються активні бойові дії, щоб вони відчули, що життя триває попри війну в Україні. Діти постійно зайняті, хтось іде на малювання, хтось на регбі, хтось на інші гуртки. Сім'ї деяких дітей залишились в містах, де триває війна, тому ми намагаємося їх тут розрадити, зайняти дозвіллям, зокрема знайомимо з різними видами спорту», - розповіла керівниця відділу фізичної культури і спорту управління молоді та спорту ЛОВА Ольга Козій.

Участь у грі взяли діти з Луганської, Донецької та Київської областей

Віце-президент Федерації регбі Львівщини Юрій Грабовський додав, що федерація готова проводити такі регбійні матчі надалі.


«Діти дуже старанні, у них все добре виходить. Я б хотів, щоб старші у них навчалися любити спорт та рух», підсумував Юрій Грабовський.

Діти-переселенці отримали подарунки після гри в регбі

Після гри дітям вручили нагороди та смаколики.

 
Читайте також: 
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ