У Львові мати залишила чотирирічного сина у квартирі без нагляду та поїхала в торговий центр. Дитина нудилася, кидала штукатуркою у перехожих з балкона і мало не впав.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівщини. 

Так, на спецлінію 102 звернулася небайдужа громадянка, яка повідомила, що на вулиці Джохара Дудаєва, тривалий час на балконі перебуває малолітня дитина без нагляду дорослих.
 
Зі слів заявниці, хлопчик кидає шматки штукатурки на вулицю та навіть намагався вилізти на поручні балкона.
 
З вулиці патрульні побачили, як дитина грається на балконі. Проте двері поліцейським ніхто не відчиняв. Тому інспектори встановили  дані власників помешкання.
 
Вони розповіли, що квартиру здають в оренду. Розуміючи можливу небезпеку, власник повідомив, що зателефонує орендарям та за декілька хвилин приїде, аби відкрити житло.
 
Зайшовши в помешкання, охоронці порядку виявили 4-річного хлопчика, без нагляду дорослих. Невдовзі прийшла мати дитини. 25-річна киянка розповіла, що їздила в торговий центр на вулиці Кульпарківській.
 
Про подію патрульні повідомили працівників ювенальної превенції, які склали на жінку протокол за ч. 2 ст. 184 (Невиконання обов‘язків щодо виховання дітей вчинене повторно протягом року) КУпАП.
 
Надалі вирішується питання про вилучення дитини у матері.
 
Читайте також у «Вголосі»: в катастрофі літака у Греції загинуло вісім українців. 

ІА "Вголос": НОВИНИ