У Львові водій служби таксі Bolt повіз неповнолітню дитину не за тією адресою, яку вона обрала. Так, дівчині довелось на ходу вистрибувати зі салону авто. Пізніше з'ясувалось, що така ситуація вже траплялась.

Про це повідомила мама потерпілої дівчини у спільноті «Варта 1».

Відомо, що інцидент стався в середу, 11 серпня. Так, мама дівчини розповіла, що вона забула забрати посилки з Нової пошти. Тому вона викликала таксі, де чітко вказала адресу та попросила старшу дочку заїхати на пошту.

«Пише донька в вайбер: мама, ми щось не туди ідемо. Фото скидає, вони стоять на Левандівському мості. Дзвоню, кажу дай трубку водієві, вона каже мама хоче з вами поговорити!!! Він мовчить і відвертається. Сказала їй вийти з машини. Вона вибігла на мості», - розповіла жінка.

Пізніше 11-річна дівчина розповіла, що водій ігнорував навігатор, який показував напрямок руху, та на зауваження, які робила йому матір дитини.

Жінка все ж вирішила зателефонувати горе-водію і запитати, чому він віз її дитину не туди, куди потрібно. Чоловік почав виправдовувати себе тим, що дівчинка йому назвала іншу адресу.

«Вона, коли сіла в машину, то сказала на Наукову». Але це ж повна ахінея. Коли ви сідаєте в машину, то водій добре бачить адресу безпосередньо. Викликали поліцію, всі дзвінки водій скидає", - додала мама постраждалої дитини.

У своєму дописі жінка також вказала марку машини водія та його реєстраційний номер.

Як з'ясувалось пізніше, в таку ситуацію потрапила минулого року ще одна дівчина. Її також водій віз не за тією адресою, яку вона йому вказала. Тоді пасажирка вийшла з авто і її мама була змушена забирати дівчинку з іншого району.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ