На Великдень, 2 травня, дві дівчини зайшли в церкву, вживали там алкоголь, курили та задували свічки. Пригода сталася у церкві Різдва Христового в Києві.

Відомо, що дівчата записали відео з вибаченням.

Про це повідомляє "Інформатор" у вівторок, 4 травня.

Одна із дівчат, яку звати Єва, розповіла, що вони не вживали міцний алкоголь та не були під впливом наркотичних засобів. Максимум, що вони випили, то по пляшці пива.

Обидві дівчата шкодують про свій вчинок.

«Мене звати Єва і я хочу вибачитися за інцидент, який стався за моєї участі в церкві Різдва Христового. А саме – я задула свічку. Я хочу щиро попросити вибачення у людей, чиї почуття я зачепила. Я не думала, що все це буде настільки масово, і взагалі, що хтось із сторонніх про це дізнається. Єдине, що я можу сказати – мені дуже шкода, що у таке світле свято Великодня ви повинні спостерігати, як дві малолітні д*ри зайшли до церкви і почали творити якусь х**нь», – сказала дівчина.
Подруга Єви Анастасія також вибачилася, за те, що зробила, назвавши свій вчинок «дурістю».
«Мені дуже шкода. Я вела себе негідно. Це була дурість, яку ми просто не обміркували. Я хотіла попросити вибачення у віруючих і всіх, чиї почуття я зачепила», – сказала Анастасія.

Нагадуємо, інцидент стався 2 травня. Так, кілька дівчат прийшли до церкви на Подолі і почали задувати свічки, розпивати алкоголь і курити там. У відео вони заявили, що прийшли в хмар, щоб освятити паски.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ