Мешканка американського міста Клівленд, штат Огайо, дізналася про вагітність за кілька хвилин до пологів і могла померти, якби не звернулася до лікарів.

Її історію розповіло видання The Sun.

Еллі Опфер (Ally Opfer), якій тоді було 22 роки, стверджує, що ніщо не вказувало на вагітність.

 

«Так, місячні були нерегулярні, але у мене завжди так, – розповіла вона. – Я абсолютно не поправилася, не втомлювалася, не відчувала якихось дивних рухів. Живіт був плоский». Дівчина нічого не помічала і продовжувала ходити на чірлідерскі тренування, на яких вона, як ні в чому не бувало, крутила колесо і робила зворотне сальто.

Після повернення з одного з тренувань у Еллі посилилася біль, яку вона пов'язувала з початком місячних. Мати дала їй грілку і знеболювальне, але вони не допомогли. Біль не зникла і наступного дня, у дівчини пропав апетит. Через 40 годин її вмовили зробити тест на вагітність, але він показав негативний результат. Незважаючи на це, вона вирішила сходити до лікаря.

У лікарні у неї запідозрили ниркові камені і відправили на УЗД.

«По виразу обличчя фахівця з УЗД було ясно, що зі мною щось серйозно не так», – згадує Еллі. Фахівець повідомив їй, що вона вагітна, і у неї починаються пологи.

«Мені сказали, що у мене сильна прееклампсія, – каже дівчина. – Що у мене такий високий тиск, що я на грані інсульту. І якби я приїхала в лікарню на кілька хвилин пізніше, то могла б померти».

Через 30 хвилин у неї народився син. Хлопчик важив 3,4 кілограма і був здоровий. За словами Опфер, це був перший хлопчик, що народився в її родині за 43 роки.

Читайте більше актуальних новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ