Диму без вогню не буває. І частина правди, що Марія Фокіна свого дідуся Вітольда прилаштувала на роботу саме по знайомству з Єрмаком, тут є. Але варто врахувати ще один нюанс: влада чому вхопилася за Фокіна і Кравчука після того, як пішов з ТКГ Кучма?

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Денис Богуш.

«Кучма просто зрозумів, що у ТКГ відбувається повний треш: Зеленський погоджується здавати значну частину національних інтересів України, тому не захотів як досвідчений політик залишитись в історії людиною, яка спровокувала ще одну війну», - зазначив Богуш.

І додав: «А прилаштували Фокіна тому, що він погодився на будь-що, бо не розуміє через свою некомпетентність роль у цих перемовинах національних інтересів України. При цьому йому можна було втюхати будь-що і підпише він що-завгодно».

Також, за словами політтехнолога, загалом для Зеленського така політика прилаштування своїх вже стала нормальним явищем: він просто погруз у корупції з головою –  і в його оточенні вже і різні дідусі, бабусі, коханки, родичі, і хто-завгодно – і навіть весь «95 квартал».

Більше читайте у статті: «Кадрова політика «зелених»: «троянські коні» як шлях до катастрофи?».

ІА "Вголос": НОВИНИ