Директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін розповів, де, на його думку, зараз знаходиться український олігарх Дмитро Фірташ.

Про це він розповів у коментарі для ІА «Вголос».

«Я точно можу сказати, що він зараз не в Україні. Особисто я переконаний, що Фірташ і досі перебуває на території Австрії. Там, так би мовити, йому комфортно і є певна безпека. Все-таки, США та інші країни (Швейцарія та Іспанія, наприклад), хоч і кажуть, що відмінили ордери на арешт, залишаються для Фірташа більш небезпечними», - пояснив Олег Соскін.

«Він собі там створив певну інфраструктуру. Я маю на увазі місце перебування та інші зв’язки, до нього ж досі їздять люди з України на переговори з певної групи людей, яка нікуди не ділась. До неї входять Наливайченко, Кличко, Бойко, Льовочкін, Рожковський – це все одна компанія, яка не розпалась і продовжує існувати. Вони нібито у різних структурах, але їх усіх пов’язує дещо більше, ніж політика та ідеологія. Вони і далі продовжують керувати телеканалом «Інтер» та іншими бізнесами Фірташа», - додав експерт.

Більше читайте у статті: «Він надто багато знав»: що буде, якщо Фірташ заговорить?

ІА "Вголос": НОВИНИ