Президент України Володимир Зеленський розповів, що життя президента для нього дуже важке, однак він прийняв рішення і не збирається відступати.

Про це він повідомив в ході другого «інтерв'ю» з неназваним інтерв'юером в автомобілі Tesla, передають Українські Новини.

Зеленський зазначив, що до роботи Президента йому звикнути важко. За його словами, «до хорошого швидко звикаєш», однак реальне життя президента дуже складне.

Крім того, президент розповів про те, як вдосконалює свою українську. На думку глави держави, його рівень української зростає. Однак він знає і про свої помилки.

«Може, і не можливо знати мову на 100%, але я намагаюся. (Необхідна) практика, більше говорити, краще з розумними людьми», - сказав він.

Також Зеленський вважає, що, крім інформаційної війни з російськими ЗМІ, він стикається з нею всередині держави.

У 20-хвилинному відео, знятому протягом дня на дорогах Києва Зеленський їде за кермом Tesla і звертається до співрозмовника Діми, якого не видно в кадрі, нібито відповідаючи на його запитання, яких також не чути.

Наприкінці ролика Зеленський заїжджає в McDonald's, де замовляє еспресо і «пиріжечок».

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що будь-які розбіжності у фракції “Слуга народу” мають вирішуватися всередині партії, а не виноситись на публіку.

ІА "Вголос": НОВИНИ