Вчора, 21 вересня, між Україною та росією відбувся обмін полонених. Так, нам вдалось повернути додому 215 українських захисників. Серед них є п'ять командирів «Азову».

Як повідомив президент України Володимир Зеленський, вони до кінця війни перебуватимуть в Туреччині в комфортних умовах. Зокрема, вони можуть бачитись зі своїми родинами.

«Щиро дякую президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за провідну роль у цьому процесі. Ми домовилися, що п’ятеро звільнених командирів »Азова« перебуватимуть у комфортних умовах у Туреччині до кінця війни та зможуть бачитися з родинами», - сказав президент.

Також Зеленський зазначив, що з російського полону вдалось визволити п’ятьох громадян Великої Британії, двох – США, громадян Марокко, Швеції, Хорватії. За це він вдячний Саудівській Аравії.

Як раніше писав Вголос, український офіцер, підполковник Національної гвардії України, командир Окремого загону спеціального призначення «Азов» Денис Прокопенко з позивним «Редіс» і командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський з позивним «Волина» повернулися до України з полону.

ІА "Вголос": НОВИНИ