До Львівської області привезли 16 дітей з пораненнями зі східних областей України, віком від 9 місяців до 17 років. Вони мають різні ушкодження.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

"На Львівщину евакуювали 16 діток зі сходу України. Усі – з пораненнями. Є серед них ті, хто перебував на вокзалі у Краматорську", – каже Козицький.

Очільник Львівщини розповів про сім'ю з 5 дітьми з Донеччини. Під час евакуації вони потрапили у ДТП. На жаль, їхня 6-річна донька померла. 

Згідно з офіційними даними ювенальних прокурорів за час війни в Україні постраждало більше 563 дітей: 202 дитини загинуло та більше 361 поранено. 

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 117, Київській - 106, Харківській - 89, Чернігівській - 54, Херсонській - 41, Миколаївській - 40, Луганській - 36, Запорізькій - 23, столиці - 16, Сумській - 16, Житомирській - 15.

Як писав «Вголос», у Маріуполі загинула медик Національної гвардії старший сержант Олена Кушнір, яка залишалася в місті рятувати військових та цивільних. Їй вдалося евакуювати з міста маленького сина.

ІА "Вголос": НОВИНИ