Про це у коментарі Вголосу повідомив керівник Західного медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

«Сьогодні до Львова прибув військовий борт із 26 військовослужбовцями. З них, за попередньою інформацією, 6 військових терапевтично хворі. Є хворі на неврологічні захворювання та ті, які потребують хірургічного втручання. За попередньою інформацією, важкохворих серед прибулих військових немає. В подальшому ці військовослужбовці  проходитимуть лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному Центрі Західного регіону, що у Львові», - пояснив Олександр Поронюк.

Разом з тим, як зазначив керівник Західного медіа-центру Міністерства оборони України, військові дуже вдячні львів’янам за моральну та матеріальну підтримку, але інформація про те, що у Військовий госпіталь потрібно нести одяг та продукти харчування не відповідає дійсності.

« Хочу зазначити, що їсти, пити та що вдягути у хворих, які прибули у Львівський військовий госпіталь є . Зараз держава, попри чутки, забезпечує наших військових всім необхідним. Нам звичайно приємно, що львівська громада підтримує військових. Але те, що виставляється на сайтах та у соцмережах, що нібито у Військовому госпіталі для новоприбулих немає одягу чи не передбачене харчування – не відповідає дійсності. Треба знати межу. Люди, які побували на лікуванні у Військово-медичному клінічному Центрі Західного регіону знають, який раціон у військових. І зрештою, у хворих харчування специфічне, його призначає лікар», - додав Олександр Поронюк. 

ІА "Вголос": НОВИНИ