Той самий професійний кілер-кадировець Артур Денісултанов-Курмакаєв, який під виглядом «журналіста» спілкувався з Аміною Окуєвою та Адамом Осмаєвим й намагався вчинити на них замах, також мав зустріч з екс-головою Служби безпеки України Валентином Наливайченком.

Про це політик розповів в ефірі щотижневої програми «Студія Захід з Антоном Борковським» на телеканалі Еспресо.TV.

"Прислали кілера від Кадирова. Я дізнався, на жаль, про те, що це був кілер, після того як він скоїв, виявляється, ще й замах на Аміну Окуєву і її чоловіка. І коли вже по телевізору показали цю саму людину, яка приходила, шукала можливості мене знищити в нашому офісі, тільки тоді я дізнався", – сказав Наливайченко.

За його словами, згаданий чоловік теж представлявся йому "німецьким журналістом".

"Десь рік чи півтора тому до нас в офіс "Справедливості" прийшов якийсь іноземець, представився німецьким журналістом. Оскільки я завжди серед людей, з людьми зустрічаюся, так само – і з ним. У нас кабінетів немає для того щоб закриватися. Не потрібні вони. Була досить публічна зустріч. І коли я подивився в очі людині... я побачив очі вбивці. Ніякий це не німецький і не український журналіст. Чесно кажу: я працював на інтуїції. Я припинив розмову, сказав "Вибачте, я зайнятий".

Окрім того, додав Наливайченко, у той момент кілера від нападу стримало те, що поруч знаходилися інші люди.

"Оскільки навколо мене знаходилося багато людей, то ясно що в руці, що він там тримав, він зброю не зміг витягнути. Просто фізично", – уточнив екс-голова СБУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ