Нові міністри, яких сьогодні призначили у Верховній Раді – це не державники, а збоченці!

Про це у прямому ефірі проєкту «Говорить великий Львів» на телеканалі NTA заявила мовознавиця, народний депутат України VII скликання Ірина Фаріон.

Ірина Фаріон зауважила: сьогоднішнє голосування у парламенті за нових міністрів показало, що єдності серед «слуг народу» немає, адже вони не змогли дати більше, аніж 226 голосів за призначення очільників міністерства оборони та міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Разом з тим мовознавця додала, що світогляд новопризначених міністрів не зможе вивести Україну з шляху війни на шлях перемоги.

«Отже, подивімося, хто такий «Резнікович». Якщо ми хочемо знати, що ця людина буде робити на посаді, уважно подивімося,що вона робила до того на різних посадах. Ця людина очолювала міністерство, яке називається реінтеграція. То чому все-таки не було ухвалено у Раді важливого закону про тимчасовий період Донбасу? А в ньому мало бути чітко визначено, хто такі «колаборанти», окупанти і як ми маємо себе позиціонувати з тими людьми, які зараз проживають на окупованих територіях. Але закону ухвалено не було! Тому він (Резніков, – ред.) має такий стосунок до посади міністра оборони, скажімо, як я – до космосу», – наголосила Фаріон.

Що стосується нової посади Ірини Верещук, гостя програми підкреслила, що «ця постать, яка літала з парасолькою над Київською радою», і справді літає сьогодні над Україною і не усвідомлює реального стану речей.

«Тому, якщо люди з таким рівнем інтелекту беруться очолювати стрижневі міністерства, це означає, що ми перебуваємо у глибокій державницькій депресії. Це не державники прийшли до влади, це прийшли збоченці! Інакше я їх назвати не можу», – прокоментувала Ірина Фаріон.

ІА "Вголос": НОВИНИ